Tips & links

Op deze pagina vindt u handige tips & links om uw verblijf nog aangenamer te maken. Niet alleen voor uw reis en vervoer naar het verblijf toe maar ook informatie over allerlei activiteiten die in de omgeving van Malaga mogelijk zijn. We wensen u een aangenaam verblijf en veel plezier in en rond Malaga.

Heeft u zelf nog mooie of handige tips die u aan wilt dragen? Dat kan via contact@penthousevinos.com.

15% op huurauto bij boeking

Helle Hollis autoverhuur is gevestigd in de luchthaven van Malaga in Zuid-Spanje en biedt autoverhuur en autohuurdiensten in Malaga, Andalusië en aan de Costa del Sol. Ons hoofdverhuurkantoor bevindt zich naast de luchthaven van Malaga, wat betekent dat we ideaal gelegen zijn om uw huurauto op te halen zodra u in Malaga bent geland voor uw vakantie.

Meer informatie: Helle Hollis

U komt per vliegtuig?

Dan vindt u hieronder  een paar tips waar u voor een schappelijke prijs een mooie vlucht kunt boeken.

Semana santa

Semana Santa is de heilige week voor Pasen. In Spanje noemt men het ook wel Goede week. In veel Spaanse gemeentes zijn er tijdens deze week processies.

Málaga staat er samen met Sevilla om bekend dat er tijdens Semana Santa veel en vooral grote processies zijn.

Een week met wierook, rinkelende bellen, vaak melancholische muziek en veel passie. Semana Santa zal een diepe indruk achterlaten wanneer je het zelf een keer hebt meegemaakt.

Paardenranche Picadero nabij El Pajarero

Als ervaren ruiter zelf een rit maken door het mooie Andalusiese landschap. Als onervaren ruiter brengen zij in een oefenbak de eerste beginselen bij zodat u te paard het prachtige gebied kunt ontdekken. Dit kan via El Pajarero.

Liefhebber van wintersport?

Vlakbij Granada ligt het skigebied van de Sierra Nevada dat Sol y Nieve (zon en sneeuw) wordt genoemd. Een naam die het zeker waar maakt, aangezien hier de meeste zon schijnt in vergelijking met andere skigebieden in Europa.

Het dorp Pradollano vormt het hart van het gebied, hier bestaat de après-ski vooral uit het eten van lekkere tapas in een van de vele bars of restaurants.

Hart van Andalusië

Wilt u voor dat u gaat goed onderzoeken wat er in Andalusië allemaal te beleven is? Dan kunt u via Hart van Andalusië alles vinden wat er in deze regio te doen en te ontdekken is.